Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.07.2019

На Вінниччині правоохоронцями припинено діяльність товариства, що незаконно переправляло громадян через державний кордон України

За  процесуального керівництва прокуратури області слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області з участю оперативних співробітників управління стратегічних розслідувань ГУНП у Вінницькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного переправлення громадян через державний кордон України.
Встановлено, що співробітники одного з товариств з обмеженою відповідальністю, що знаходиться у м. Вінниці, під приводом працевлаштування громадян України за кордоном за винагороду, яка обчислювалась сотнями та тисячами євро, виготовляли їм підроблені паспорта громадян країн Європейського союзу, з якими їх відправляли до країн Центральної та Західної Європи.
Проведеними обшуками виявлено та вилучено підроблені документи, комп'ютерну техніку та інші речі і предмети, що у подальшому будуть визнані речовими доказами. Незаконну діяльність вказаного товариства припинено.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2794