Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2019

За погрозу вбивством та знищення майна доведеться відповідати в суді

За процесуального керівництва Жмеринської місцевої прокуратури у максимально стислі строки завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом погрози вбивством та знищення майна.
Установлено, що 15.03.2019 місцевий житель, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, у с. Носківці Жмеринського району вчинив сварку з колишньою співмешканкою та,  демонструючи сокиру погрожував  їй  вбивством. В подальшому  цього ж дня  він на ґрунті особистих неприязних відносин за допомогою бензину підпалив будинок, де проживали колишня співмешканка, її мати та малолітня донька. Під час пожежі    будинок та речі, які в ньому знаходились, знищені. 
В межах досудового розслідування установлено, що злочинними діями підозрюваного спричинено потерпілим матеріальної шкоди на суму майже півмільйона гривень.
За результатами проведеного досудового розслідування відносно підозрюваного, який утримується під вартою, Жмеринською місцевою прокуратурою затверджено і скеровано до Жмеринського міськрайонного суду обвинувальний акт за ознаками складу  злочинів, передбачених ч. 1 ст. 129,   ч. 2 ст. 194 КК України.

Довідково: у разі доведення вини обвинуваченого у суді, йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
кількість переглядів: 2331