Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2019

На Вінниччині трьох жителів м. Бар, за грубе порушення громадського порядку, взято під варту

Як ми повідомляли раніше, Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом хуліганських дій між трьома місцевими жителями, які, вранці 13 липня, перебували поблизу нічного клубу «Патіфон» в м. Бар виник конфлікт із 34-річним чоловіком. Троє молодиків, грубо порушуючи громадський порядок, виявляючи свою зневагу до існуючих норм та правил поведінки в суспільстві, нанесли численні тілесні ушкодження потерпілому, при цьому використовували ніж та пристрій для відстрілу гумових куль. У подальшому, 34-річний барчанин госпіталізований до лікарні.  

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 КК України – хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалість, якщо воно вчинене із застосуванням  іншого предмета, спеціально пристосованого для нанесення тілесних ушкоджень, вчинене групою осіб.

Барський районний суд задовольнив клопотання  прокуратури про обрання всім трьом особам запобіжного заходу у виді тримання під вартою без застосування застави.
Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1925