Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2019

На Вінниччині вкотре викрито незаконне зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту (фото)

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, яке розслідується слідчими податкової міліції, щодо незаконного зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту за ознаками злочину, передбачених ч. 1 ст. 204 КК України.

З метою безпосереднього переслідування осіб, які підозрюються у вчиненні злочинів, за інформацією міжрайонного оперативно-розшукового відділу Південного регіонального управління Держприкордонслужби України,  проведено невідкладний обшук 2-х домоволодінь розташованих на території Могилів-Подільського району. 

Під час проведення обшуку виявлено та вилучено 1100 л готової фальсифікованої алкогольної продукції, розфасованої в упаковки з маркуванням торгових марок відомих світових брендів. 

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо арешту вилученого майна, встановлення осіб, причетних до незаконного зберігання підакцизних товарів.

Додатково: за вчинення вказаних злочинів передбачено покарання у виді штрафу в розмірі до 170 тис. грн з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

                                               

                                                                                                    
Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2040