Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.06.2019

На Вінниччині затримали чоловіка, який посягнув на життя неповнолітнього

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні по факту вчинення замаху на умисне вбивство неповнолітнього із  Северинівки, Жмеринського району.

Так, установлено, що 22.06.2019 житель с. Северинівка, Жмеринського району, який перебуває у цивільному шлюбі із матір’ю неповнолітнього потерпілого та разом з ними мешкає у будинку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив помститися неповнолітньому пасинку, з яким напередодні виник конфлікт на побутовому грунті. Втілюючи свій злочинний умисел -  заподіяння смерті іншій людині, зайшов до кімнати, в якій спав неповнолітній та вдарив дитину по голові обухом сокири та зник з місця вчинення кримінального правопорушення. Дитина  отримала тяжкі тілесні ушкодження. 

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2  ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України.

Досудове розслідування триває, вилучені речові докази, проводяться інші слідчі дії направленні на об’єктивне, повне та швидке розслідування резонансного кримінального правопорушення.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру.

Суд задовольнив клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1882