Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.06.2019

На Вінниччині затримали охоронника ставка, який стріляв у неповнолітнього

Тиврівським відділом Жмеринської місцевої прокуратури Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом хуліганства, вчиненого із застосуванням зброї.

Так, 19 червня, в одному із сіл Тиврівського району, на думку, так званого, охоронника місцевого ставку, нібито  два неповнолітніх хлопчики ловили рибу. Насправді вони просто купались. Охоронник, не маючи з цього приводу жодних підстав та доказів, вдарив одного в голову. Внаслідок даних дій, неповнолітній впав у ставок та охоронник, за допомогою травматичного пістолету "Форт-12 РМ", із хуліганських спонукань, цинічно, вистрелив 3 рази в дитину, спричинивши вогнепальні поранення в ногу.

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст. 296 КК України.

На даний час досудове розслідування триває, вилучені речові докази, проводяться інші слідчі дії направленні на об’єктивне, повне та швидке розслідування резонансного кримінального правопорушення.

Підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Слідчим готується письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 296 КК України, яке після погодження прокурором буде йому вручено. Крім того, готується клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2306