Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.06.2019

Прокурор Вінницької області Вячеслав Соколовий провів особистий прийом громадян (фото)

З метою забезпечення  конституційного права громадян на звернення та особистий прийом галузевим відділом прокуратури Вінницької області організовано в режимі відеоконференц - зв’язку прийом очільником відомства Вячеславом Соколовим жителів Погребищенського та Козятинського районів (Калинівська  місцева прокуратура).

На прийом звернулися громадяни  незадоволені роботою  органів державної виконавчої служби та поліції, які не виконують рішення судів про стягнення заборгованості по заробітній платі, належним чином  не вживають заходів до розшуку майна боржників  та його реалізації, тощо.

Також, до очільника  прокуратури області звернувся  потерпілий від злочину, якого  непокоїло, що упродовж  двох років слідчі органів поліції неналежним чином здійснюють досудове розслідування по кримінальному провадженню, не вживають всіх, передбачених законом  заходів, щодо повного та всебічного дослідження обставин, поновлення його прав як потерпілого та притягнення винних до відповідальності.

За результатами прийому стан досудового розслідування по озвученому кримінальному провадженню взято на контроль керівником місцевої прокуратури.

З питань, вирішення яких не входить до повноважень органів прокуратури, заявникам надано кваліфіковані роз'яснення.

Скарги, подані прокурору області, розглядатимуться  працівниками апарату прокуратури області.

Також нагадуємо, що, враховуючи  віддаленість населених пунктів від місць дислокації місцевих прокуратур, особистий прийом громадян керівництвом прокуратури області здійснюється з виїздом у міста і районні центри області або із застосуванням електронної системи відеоконференц та скайп-зв’язку.
     

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 2236