Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.06.2019

Прокуратура Вінницької області направила до суду обвинувальний акт за незаконне придбання, зберігання, з метою збуту, психотропних речовин в особливо великих розмірах

Управлінням з розслідування кримінальних проваджень слідчими органів прокуратури та процесуального керівництва прокуратури Вінницької області закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні та направлено до суду обвинувальний акт щодо вчинення жителями міста Вінниці кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що жителі міста Вінниці,  за попередньою змовою, з метою реалізації злочинного корисливого умислу, спрямованого на отримання незаконного прибутку та особисте протиправне збагачення, орендували гаражне приміщення в одному з ГСК м. Вінниці, в якому зберігали, з метою збуту, особливо небезпечну психотропну речовину – амфетамін, загальною масою 182,4 г, що відноситься до особливо великих розмірів психотропних речовин.

Довідково: ч. 3 ст. 307 КК України  - незаконне придбання, зберігання, з метою збуту, психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинене за попередньою змовою групою осіб, карається позбавленням волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1525