Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.06.2019

На Вінниччині прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо учасників організованої злочинної групи, які вчинили ряд крадіжок батарей резервного живлення

Прокуратурою Вінницької області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно учасників організованої злочинної групи, які вчинили ряд крадіжок батарей резервного живлення з території базових станцій стільникового зв’язку операторів мобільного зв’язку, розташованих на території Вінницької області.  Найбільше від дій злочинців постраждало ТОВ «лайфселл».

Викрадені батареї резервного живлення крадії розбирали на металевий лом, який потім збували, а виручені грошові кошти розподіляли між собою.

Досудове розслідування у провадженні здійснювалось слідчим управлінням ГУНП у Вінницькій області.

За результатами слідства на розгляд суду направлено обвинувальні акти по обвинуваченню 5 осіб, з яких 3 – учасники організованої злочинної групи, за ч. 3, ч. 5 ст. 185 Кримінального кодексу України.


Довідково: за вчинення вказаного кримінального правопорушення санкцією  ч. 5 ст. 185 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1745