Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2019

Прокуратура Вінниччини наполягає на взяття під варту вимагачів коштів та майнових прав від фермера у Калинівському районі

Прокуратурою Вінницької області раніше повідомлялося про затримання вимагачів коштів та майнових прав від фермера у Калинівському районі.

Не зважаючи на обґрунтованість доводів слідчих та прокурорів у кримінальному провадженні, небезпечність вчиненого діяння та загрозу життю й здоров'ю потерпілого, рішенням суддів Вінницького апеляційного суду надано можливість уникнути підозрюваним тримання під вартою шляхом сплати незначної застави у сумі 86 тис. грн.

Однак, наразі, прокуратурою Вінницької області спільно з підрозділами Національної поліції, виявлено новий епізод злочинної діяльності та повідомлено сьогодні, 4 червня, нову підозру членам цієї групи у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 189 КК України. А саме щодо вимагання грошових коштів у розмірі 100 тис. доларів США з погрозами фізичної розправи жителя одного з районів Вінницької області за нібито існуючий борг.

Позиція прокуратури Вінницької області незмінна, вказані підозрювані мають перебувати під вартою, про що до суду подано клопотання.

       
Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1973