Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.06.2019

За підозрою у вбивстві затримано місцевого жителя

Немирівською місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства 44 річного місцевого мешканця м. Немирова.

Установлено, що опівночі, 29 травня, в одному із житлових будинків у м. Немирів Вінницької області виявлено труп місцевого 44- річного жителя з ознаками насильницької смерті.

За вказаним фактом слідчим Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України.

У ході досудового розслідування установлено, що до вчинення указаного злочину причетний знайомий загиблого, який після спільного вживання спиртних напоїв, під час раптово виниклого конфлікту на ґрунті ревнощів, дерев’яною палицею наніс чисельні удари в область життєво важливих органів потерпілого, який від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці події.

Підозрюваного місцевого 46 - річного чоловіка затримано та на підставі зібраних доказів повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України( умисне вбивство). До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права застосування застави, яке задоволено слідчим суддею.

На даний час досудове розслідування триває, проводяться слідчі дії.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2138