Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

Прокурор Вінницької області провів особистий прийом засуджених (фото)

Прокурор Вінницької області Вячеслав Соколовий провів черговий особистий прийом засуджених, які відбувають покарання у Державній установі "Стрижавська виправна колонія № 81". На прийом записалось 10 засуджених, яких хвилювали різні питання від отримання паспорта і роз’яснення пенсійного законодавства, нарахування коштів за комунальні послуги на приміщення, де ніхто не проживає,  до порушень при застосуванні умовно-дострокового звільнення та кримінального процесуального законодавства судом при розгляді кримінального провадження по суті.


Письмові заяви прийняті до розгляду  структурними підрозділами прокуратури області. На усні звернення надані роз'яснення пенсійного законодавства, порядку  отримання паспорту громадянина України, оскарження рішень судів тощо. Також роз'яснено функції органів прокуратури і можливість заявників безпосередньо звернутись в той орган, до компетенції якого віднесено вирішення піднятого питання.
Крім того, очільником прокуратури області з метою покращення стану захисту прав ув’язнених та засуджених на охорону здоров’я, недопущення зростання рівня смертності серед них, дотримання медико-санітарних норм проведено огляд медичної частини, харчоблоку, місць проживання засуджених.

     

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 2194