Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2019

Прокуратура Вінницької області до суду скерувала обвинувальні акти у кримінальних провадженнях відносно осіб, які матеріально забезпечували терористичну організацію

Прокуратурою Вінницької області забезпечується процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, досудове розслідування у якому здійснювалось слідчим відділом Управлінням СБУ у Вінницькій області.

Слідством встановлений та доведений факт організації суб’єктами підприємницької діяльності, які здійснюють господарську діяльність на території України, упродовж січня 2018 – січня 2019 років, за попередньою змовою із суб’єктами господарювання "ЛНР", каналів протиправної поставки продовольчої групи товарів на тимчасово окуповані території Луганської області шляхом їх вивезення на територію Російської Федерації та подальшого постачання на територію, підконтрольну терористичній організації (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 258-5 КК України).

За результатами досудового розслідування до суду скеровано для розгляду по суті обвинувальні акти відносно 6 підозрюваних осіб.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2195