Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.05.2019

У прокуратурі Вінницької області у режимі відео конференц-зв’язку відбувся семінар для державних службовців (фото)

У прокуратурі Вінницької області проведено семінар, на якому обговорено питання практичного застосування та дотримання положень Тимчасової інструкції з діловодства в органах прокуратури України.

Захід відбувся за участі працівників регіональної прокуратури, в режимі відео конференц-зв’язку для державних службовців місцевих прокуратур Вінницької області, до посадових обов’язків яких належить  здійснення ведення діловодства. Також у семінарі взяли участь головні спеціалісти місцевих прокуратур.

Відкрив семінарське заняття заступник прокурора області Олег Янків. Начальник відділу документального забезпечення прокуратури області  Ірина Захарчук повідомила присутнім основні вимоги та регулювання порядку ведення діловодства у зв’язку впровадження електронного документообігу. Також вона  зупинилась на обговоренні проблемних питань щодо обліку та оформленні документів  і наглядових проваджень. Оновлений порядок проведення експертизи цінності документів згідно вимог Тимчасової інструкції з діловодства в органах прокуратури України висвітлила спеціаліст відділу документального забезпечення прокуратури області  Марина Кравчук.

Перед учасниками семінару виступили прокурор відділу роботи з кадрами Наталя Тисячук, яка довела до відома присутніх порядок розроблення та оформлення посадових інструкцій державних службовців, внесення до них змін і доповнень.  А головний спеціаліст відділу роботи з кадрами Юрій Заграй розкрив актуальні та проблемні питання ведення військового обліку та бронювання військовозобов’язаних в органах прокуратури Вінницької області. Начальником відділу фінансування та бухгалтерського обліку Оленою Пастушенко обговорено з спеціалістами місцевих прокуратур основні вимоги до складання та надання фінансових документів.

По завершенню семінарського заняття працівники регіональної та місцевих прокуратур мали можливість обмінятися досвідом щодо організації роботи з питань ведення діловодства та архівної справи та підвищити свій професійний рівень.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1983