Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2019

Виховання правосвідомого дитячого середовища - одне із завдань ювенальних прокурорів (фото)

Відділом ювенальної юстиції прокуратури Вінницької області продовжено позитивну практику тематичних зустрічей із учнями та студентами закладів освіти. Чергова така зустріч відбулася  зі студентами 1-2 курсів Вінницького транспортного коледжу.   

Під час проведення даного заходу прокурор відділу ювенальної юстиції прокуратури області Ігнатов Роман висвітлив основні функції та повноваження органів прокуратури, розповів про роль прокуратури у житті суспільства та ролі кожного неповнолітнього громадянина у забезпеченні законності.     

Також, прокурор говорив студентам навчального закладу про практичну реалізацію задекларованих прав дитини та законодавство, що регулює правовідносини з дітьми, які потрапили у конфлікт з законом. Студентів  ознайомлено із негативними ситуаціями в дитячому середовищі, які мають місце в юридичній практиці прокурорів, наголошено на неухильному додержанні законодавства, а також про наслідки порушень вимог Закону.      Наприкінці зустрічі прокурор побажав студентству ніколи  не ступати на хибну стежку, завжди діяти зважено та в рамках Закону.

 

                                                                


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1964