Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2019

На Вінниччині викрито покерний клуб (фото)

За процесуального керівництва Вінницької місцевої прокуратури працівниками поліції виявлено та припинено діяльність закладу, що надавав послуги в сфері незаконного грального бізнесу на території м. Вінниці.

Так, в межах відкритого кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом) правоохоронними органами встановлено групу осіб, що організували діяльність незаконного закладу на території м. Вінниця, в якому здійснювали гру в картковий покер на гроші.

Вказане приміщення було обладнане необхідними меблями та ігровими знаряддями – набори карт та фішок для гри в покер. Для здійснення гри гравці повинні обміняти грошові кошти на відповідний номінал фішок.

З метою забезпечення належного функціонування закладу, організатори залучили до його діяльності допоміжний персонал – дилерів, офіціантів та барменів.

У ході проведеного санкціонованого обшуку за адресою розташування грального закладу вилучено покерні столи, ігрові карти, фішки, грошові кошти в національній та іноземній валюті, записи із борговими зобов’язаннями гравців та інше.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

                                              
 
Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1888