Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2019

На Вінниччині затримано організовану злочинну групу, яка через всесвітню мережу Інтернет, збувала особливо небезпечні наркотичні засоби

Відділом нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Вінницької області, спільно з СУ ГУНП України та УПН ГУНП у Вінницькій області викрито, організовану злочинну групу, якою у продовж 2018 року, на території міста Вінниці, через всесвітню мережу Інтернет, шляхом здійснення прихованих закладок з використанням месенджеру – «Telegram», здійснювався збут особливо небезпечних наркотичних засобів, обіг яких заборонено – «канабіс» та «екстракт канабісу», психотропної речовини, обіг якої обмежено – «метамфетамін» та особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено – «диметоксіамфетамін», «PVP», «ЛСД», «ТГК», «2C-D-NBOMe (25D-NBOMe)», «2C-N-NBOMe (25N-NBOMe)», «2C-B-NBOMe(25B-NBOMe)» та «2C-N-NBOMe (25N-NBOMe)» в особливо великих розмірах.

Членам організованої групи, до якої входили молоді люди,  повідомлено про підозру у вчиненні особливо тяжких кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 307 КК України.

На даний час досудове розслідування йде до завершення.

Довідково: санкцією ч. 3 ст. 307 КК України встановлено кримінальну відповідальність у виді позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2251