Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.04.2019

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть дівчинки, неповнолітнього засуджено до 7 років позбавлення волі

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області підтримано публічне обвинувачення у розгляді Барським районним судом кримінального провадження за обвинуваченням неповнолітнього в нанесенні тяжких тілесних ушкоджень своїй неповнолітній сестрі, яке мало місце наприкінці червня 2016 року в Тиврівському районі.

У ході судового розгляду заступником керівника Жмеринської місцевої прокуратури Віктором Куцим доведено вину юнака, який перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, у лісовому масиві одного з сіл Тиврівського району, на підставі раптово виниклого конфлікту із своєю сестрою, наніс їй декілька ударів дерев’яною палицею по голові. Дівчинка потрапила до Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні. Не приходячи до свідомості через кілька тижнів вона померла.

Судовий розгляд вказаного кримінального провадження тривав більше двох років. За доводами прокурора, суд визнав неповнолітнього обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України та призначив неповнолітньому, з огляду на його вік, відповідно до ст. 102 КК України, максимально можливе в даному випадку покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2194