Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2019

На Вінниччині чоловікові, що підпалив свою співмешканку , оголошено про підозру та обрано запобіжний захід

Жмеринська місцева прокуратура Вінницької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення замаху на умисне вбивство жительки с. Коростівці Жмеринського району.

Установлено, що 52-річний житель с. Коростівці Жмеринського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час сварки з 50-річною співмешканкою, яка виникла на побутовому ґрунті, діючи умисно, реалізуючи свій злочинний умисел, направлений на протиправне заподіяння смерті останньої, усвідомлюючи, що посягає на життя іншої особи та бажаючи цього, підійшов до ліжка на якому лежала потерпіла та кинув їй в обличчя палаючу ганчірку, яку попередньо змочив паливно-мастильною рідиною. Після цього, продовжуючи свій злочинний умисел, вилив з каністри на одяг потерпілої вказану рідину та підпалив його. Але потерпілій вдалось врятуватись, вона вибігла з кімнати та облила себе водою.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.

Злочинця затримано. Йому повідомлено про підозру у вчиненні зазначеного злочину та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

На даний час досудове слідство триває.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1438