Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2019

На Вінниччині засуджено трьох осіб за вчинення розбійного нападу

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області підтримано обвинувачення у розгляді Жмеринським міськрайонним судом кримінального провадження за обвинуваченням трьох молодиків, які в січні 2019 року вчинили розбійний напад на працівника локомотивного депо.

У ході судового розгляду обвинуваченням повністю доведено вину чоловіків, які 03.01.2019, близько 18-ї години, за попередньою змовою, перебуваючи біля локомотивного депо станції Жмеринка, діючи з корисливих мотивів, застосували насильство до жителя м. Жмеринки, після чого відкрито заволоділи його мобільним телефоном. У подальшому, з метою уникнення відповідальності, зловмисники зникли з місця події. Але, за результатами проведених правоохоронними органами слідчих та розшукових заходів, останні затриманні, безпосередньо, після вчинення злочину.

За принципової позиції прокуратури вказаних осіб засуджено за ч. 2 ст. 187 КК України та призначено реальні міри покарання у виді позбавлення волі строком на 9, 8, 7 років з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1921