Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.04.2019

У світлі законодавчих змін здійснюється удосконалення інформаційних систем (фото)

У режимі відеоконференцзвязку, 17 квітня 2019 року, Генеральною прокуратурою України, проведено навчально-методичний семінар з питань удосконалення можливостей інформаційно-аналітичних систем "Єдиний реєстр досудових розслідувань" та "Облік і статистика органів прокуратури".

У семінарі взяли участь керівники регіональних та місцевих прокуратур, а також   працівники підрозділів ведення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи.

Навчальний захід відкрив Генеральний прокурор Юрій Луценко, який  позитивно відзначив проведену роботу щодо оновлення програмного забезпечення електронних систем з урахуванням законодавчих змін, визначивши пріоритети розвитку запровадження електронного кримінального провадження та розробку робочого електронного кабінету прокурора, зменшення масиву паперової звітності шляхом автоматизації слідчої звітності.

Працівниками управлінням організаційного забезпечення Єдиного реєстру досудових розслідувань та інформаційно-аналітичної роботи, та департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення Генеральної прокуратури України ознайомлено учасників семінару зі змінами, які проведено в інформаційно-аналітичних системах.

Завдяки проведеному семінару, його учасники почули проблемні питання, які виникають при формуванні відомостей про стан злочинності,   роботу прокурора та слідчого, шляхи їх вирішення та удосконалення організації роботи у цьому напрямі.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1745