Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.04.2019

На Вінниччині вбивцю взято під варту без можливості внесення застави

Барським відділом Жмеринської місцевої прокуратури Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення зухвалого вбивства жителя с. Киянівка та розбійного нападу на жителя с. Митки Барського району.

Установлено, що 27-річний житель с. Митки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, під час побутового конфлікту, наніс потерпілому - жителю с. Киянівка, чисельні удари в голови та тулуб, спричинивши йому тілесні ушкодження, від яких останній помер на місці події.

Після зазначених подій,  підозрюваний молодик, цього ж дня прийшов до будинку в с. Митки де, переслідуючи корисливі мотиви, направлені на заволодіння чужим майном, реалізуючи свій злочинний умисел, здійснив напад із застосуванням фізичного насильства щодо власника помешкання. Він наніс численні удари власнику помешкання кулаком, ногою та металевим прутом. Таким чином, подолавши фізичний супротив потерпілого, злодій змусив чоловіка віддати бензопилу марки Goodluck вартістю 1500 грн.

За вказаними фактами Барським ВП Жмеринського ВП ГУНП у Вінницькій області розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та за ч. 1 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій).

Завдяки оперативній та злагодженій роботі прокуратури та поліції особу злочинця встановлено. Йому повідомлено про підозру у вчиненні зазначених злочинів та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без можливості внесення застави.

На даний час досудове слідство триває.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1740