Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2019

На Вінниччині стріляли у музиканта

Вінницькою місцевою прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вчинення замаху на вбивство працівника ресторану у м. Вінниці.

Так, 27.03.2019, 31 - річний житель міст Вінниці, знаходячись в місцевому  ресторані "Гетьман", з метою вирішення конфлікту, який виник у останнього з музикантом закладу, здійснив 12 пострілів з травматичного пістолету, 11 з яких влучили у потерпілого музиканта, після чого нападник покинув ресторан.

По вказаному факту поліцією розпочато кримінальне провадження, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство.

За принципової позиції Вінницької місцевої прокуратури, з огляду на характер вчиненого кримінального правопорушення, у даному кримінальному провадженні змінено правову кваліфікацію на ч. 2 ст. 15 - п. 7 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України – закінчений замах на умисне вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині, з хуліганських мотивів.

Завдяки оперативній та злагодженій роботі поліції та прокуратури особу злочинця наразі встановлено та повідомлено йому про підозру у вчиненні зазначеного злочину, а підозрюваного, який переховується від органів поліції, оголошено у розшук. Проводяться заходи спрямовані на встановлення його місцезнаходження.
   


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2035