Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2019

Результати роботи Немирівської місцевої прокуратури за 2018 рік мовою цифр

Немирівською місцевою прокуратурою Вінницької області, упродовж минулого року, заявлено  до  судів  28  позовних  заяв  в  інтересах  держави  на cуму 4,1 млн гривень.   Розглянуто  та задоволено, з урахуванням залишку 2017 року, 27  позовів  на  суму 61,1 млн гривень.  Реально  виконано  рішень судів  на  суму 58,6 млн гривень, в тому числі, добровільно відшкодовано коштів на суму 0,6 млн гривень. За результатами розгляду задоволено 17 заявлених  прокуратурою   скарг  на дії  чи  бездіяльність  виконавців.

У 2018 році, на пріоритетних напрямках діяльності, прокурорами місцевої прокуратури до суду направлено 8 обвинувальних актів, у т.ч. 2 – про корупційні злочини, 1 - у сфері земельних відносин, 2 – про незаконну порубку лісу, 4 – у бюджетній сфері, у т.ч. 1 провадження про злочини пов'язанні з незаконним заволодінням коштів виділених на будівництво та ремонт доріг. У кримінальних провадженнях про злочини у бюджетній сфері, обвинувальні акти в яких скеровано до суду, відшкодовано збитки державі в сумі 164 тис. гривень.

Всього, у минулому році, прокурорами  місцевої прокуратури забезпечено підтримання публічного обвинувачення  у 948 кримінальних  провадженнях. З них  у 459 ухвалено обвинувальні вироки, у т.ч.  у 41 провадженні з угодами про визнання винуватості. Також місцевою прокуратурою забезпечено підтримання обвинувачення з ухваленням обвинувального вироку в одному кримінальному провадженні про злочини вчинені організованою групою.

Упродовж  2018 року прокурорами Немирівської місцевої прокуратури забезпечено участь в суді у справах про вчинення адміністративних правопорушень пов'язаних з корупцією, за результатами розгляду яких до адміністративної відповідальності у виді штрафу притягнуто 30 осіб, які вчинили вказані правопорушення.

Протягом 2018  року, прокуратурою  вирішено  399 письмових  звернень,  272  направлено  за  належністю,  4  повернуто заявникам  на  законних підставах, на  особистому  прийомі  в  прокуратурі  прийнято  153  громадянина,  у  т.ч.  32  керівником  прокуратури. Здійснено  114  публікацій  у  ЗМІ, у яких висвітлено діяльність місцевої прокуратури.


Немирівська місцева прокуратура

кількість переглядів: 1581