Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.03.2019

Особам, які отримували неправомірні вигоди від громадян за одержання водійських посвідчень обрано запобіжний захід

Як повідомлялось раніше, прокуратурою Вінницької області, спільно з співробітниками Управління захисту економіки у Вінницькій області, затримано на одержанні неправомірної вигоди посередників, які,  за попередньою домовленістю з керівниками територіальних сервісних центрів МВС України у Вінницькій області, налагодили схему щодо одержання неправомірної вигоди від громадян за позитивну здачу останніми іспитів на отримання водійських посвідчень, реєстрацію та перереєстрацію транспортних засобів а також інших послуг.

Наразі вказаним особам повідомлено про підозру за ч.5 ст.27, ч.3 ст.368 КК України та обрано запобіжний захід. Основному організатору схеми одержання неправомірної вигоди - тримання під вартою з правом внесення застави 153 тис. гривень, а жінці, на утриманні якої перебуває двоє неповнолітніх дітей,  - нічний домашній арешт.

Доовідково: ч. 3 ст. 368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою,- карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2136