Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.03.2019

23-річному юнакові, який скоїв ДТП у Вінниці, обрано запобіжний захід

Вінницькою місцевою прокуратурою  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом скоєння ДТП у мікрарайоні "Вишенька".

Установлено, що 9 березня, між 4-тою та 5-тою годинами ранку, автомобіль «Infiniti», під керуванням 23-річного вінничанина, який рухався вулицею Келецькою в бік мікрорайону «Вишенька», в’їхав в автомобіль таксі «Chery Tiggo», що їхав попереду в попутному напрямку. Від удару «Infiniti» зніс огорожу заправочної станції, а таксі зіткнулося зі  стовпом.

Внаслідок  аварії з важкими травмами до реанімаційного відділення лікарні госпіталізовано 57-річного водія  «Chery Tiggo». А водієві «Infiniti» та двом його пасажирам надана медична допомога, після чого вони пішли додому.

23-річний вінничанин затриманий за ст.208 КПК України – за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого за ч.2 ст.286 КК України.

Сьогодні, 12 березня, слідчий суддя задовольнив клопотання слідчого, погодженого з прокурором та обрав 23-х річному юнакові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 80-ти мінімальних прожиткоих мінімумів для працездатних осіб.

Досудове розслідування триває.

Довідково: ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження або смерть потерпілого). Таке правопорушення  карається ув’язненням терміном  до 8 років .


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1852