Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.03.2019

За вбивство чоловік проведе у в’язниці найближчих 14 років

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області підтримано публічне обвинувачення у розгляді Жмеринським міськрайонним судом кримінального провадження за обвинуваченням 47-річного чоловіка в умисному вбивстві 42-річної жінки.

У ході судового розгляду стороною обвинувачення повністю доведено вину чоловіка, який, наприкінці 2016 року, знаходячись за місцем свого проживання, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, на підставі раптово виниклого конфлікту із своєю знайомою, наніс останній численні удари в область голови, грудей та тулуба. Після цього, він пішов з дому та продовжив вживати спиртні напої, залишивши при цьому потерпілу в безпорадному стані. У подальшому, жінка померла від отриманих тілесних ушкоджень.


Судовий розгляд вказаного кримінального провадження тривав більше двох років, однак, за його результатами, суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді 14 років позбавлення волі. Тепер у засудженого є достатньо часу подумати про свій жорстокий вчинок, який позбавив життя іншу людину.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1970