Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.02.2019

Винуватець резонансної ДТП найближчих 8 років проведе за гратами

За принципової позиції прокуратури Вінницької області винуватця резонансної ДТП, в якій загинуло четверо молодих осіб, вироком Немирівського районного суду засуджено до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами на 3 роки.

Нагадаємо, вранці,  14 січня 2015 року, водій, керуючи технічно справним автомобілем "ВАЗ 2109", рухаючись автодорогою "Немирів-Ямпіль",  порушуючи вимоги правил дорожнього руху, не врахував дорожньої обстановки та стану дорожнього покриття,   при зміні напрямку руху не вибрав безпечної швидкості руху керованого ним автомобіля. Через це втратив змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати машиною. Транспортний засіб "занесло" на зустрічну смугу руху, в результаті чого відбулося його зіткнення з зустрічним автомобілем "Фольцваген-Туарег". На місці події загинули чотири пасажира винуватця пригоди. А водій "Фольцваген-Туарега" отримала середнього ступеню тяжкості тілесні ушкодження.

Вкотре звертаємось до водіїв – будьте уважні, керуючи автівками, дотримуйтесь правил дорожнього руху, враховуйте дорожню обстановку та стан дорожнього покриття.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2264