Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.02.2019

Прокурор Вінницької області Вячеслав Соколовий здійснив особистий прийом громадян (фото)

Прокурором Вінницької області  Вячеславом Соколовим, з метою забезпечення  конституційного права громадян на звернення та особистий прийом, в режимі відеоконференц-зв’язку, проведено прийом жителів Могилів-Подільського району (Могилів-Подільська місцева прокуратура).

Жителів району цікавили питання виконання рішень суду органами місцевого самоврядування та окремими громадянами, стану досудового розслідування по окремим кримінальним провадженням. Громадян непокоїло, що слідчі органів поліції затягують досудове розслідування по кримінальним провадженням, не вживають всіх, передбачених законом  заходів, щодо повного та всебічного дослідження обставин, приймають рішення про закриття, які в подальшому  скасовуються, як прокурорами, так і судом, за скаргами учасників провадження, тощо.

За результатами прийому стан досудового розслідування по озвучених кримінальних провадженнях взято на контроль керівниками місцевої прокуратури.

Звернення громадян, які побували на прийомі, прийняті до розгляду прокуратурою області.

В основі організації роботи органів прокуратури області зі зверненнями громадян лежать вимоги сьогодення та Генеральної прокуратури України щодо забезпечення верховенства права на території області та дотримання прав і свобод людини. Тому, враховуючи віддаленість населених пунктів від місць дислокації місцевих прокуратур особистий прийом громадян  проводиться з виїздом у міста і районні центри області, а також із застосуванням електронної системи відеоконференц або скайп-зв’язку.
     

Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень і запитів прокуратури області

кількість переглядів: 2189