Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2019

За принципової позиції прокуратури Вінницької області, взято під варту особу, яка зберігала значну кількість наркотичних засобів з метою збуту

Як раніше повідомлялось, прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному проваджені щодо підозрюваного, якому інкриміновано  зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою їх збуту.

Враховуючи, що вилучено значну кількість наркотичних засобів, вартість якої на чорному ринку сягає мільйонів гривень, прокурором до суду погоджено клопотання слідчого про обрання щодо підозрюваного запобіжного заходу у виді тримання під вартою із визначенням розміру застави у сумі понад 500 тис. гривень.

Попри принципової позиції прокуратури, під час судового розгляду та наявності численних доводів винуватості, Вінницьким міським судом у задоволенні клопотання відмовлено. Натомість, підозрюваному обрано цілодобовий домашній арешт та звільнено у залі суду  без визначення застави.

Прокуратура Вінницької області не погодилась з таким рішенням суду та подала апеляційну скаргу. За результатами її вирішення, Вінницьким апеляційним судом, сьогодні, 11 лютого, ухвалу міського суду скасовано. Підозрюваного взято під варту із зали суду та визначено заставу у розмірі 576 тис. гривень.

Наразі слідство триває.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1991