Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2019

Прокуратурою Вінницької області внесено апеляційну скаргу на судове рішення, яким хабарнику обрано запобіжний захід у вигляді застави

Як повідомлялося раніше, прокуратурою Вінницької області, спільно з співробітниками Управління захисту економіки у Вінницькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції України затримано на одержанні неправомірної вигоди начальника одного із відділів Могилів-Подільської міської ради при отриманні частини неправомірної вигоди в сумі 7500 доларів США для себе та керівництва Могилів-Подільської міської ради за підписання договору суперфіцію та подальше сприяння в одержанні у власність земельної ділянки площею 0,3 га під багатоквартирну забудову. 

Після затримання вказаного посадовця, останньому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та скеровано до суду відповідне клопотання щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Оскільки судом першої інстанції не враховано відповідні ризики визначені кримінальним процесуальним законодавством та відмовлено у задоволенні клопотання про тримання під вартою, шляхом призначення лише застави, прокуратурою Вінницької області внесено відповідну апеляційну скаргу, яка перебуває на розгляді.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2235