Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2019

Прокуратура наполягає на поверненні державі нерухомого майна

За принципової позиції прокуратури Вінницької області господарським судом Вінницької області задоволено позовну заяву керівника Вінницької місцевої прокуратури в інтересах держави в особі виконавчого комітету Стрижавської селищної ради Вінницького району до одного із товариств з обмеженою відповідальністю про стягнення заборгованості з орендної плати, дострокового розірвання договору оренди, повернення нерухомого майна.

Юридична особа використовувала майстерню зі спорудами, відповідно до договору оренди, розміщених в межах населеного пункту, однак, систематично не сплачувала заборгованість з орендної плати, внаслідок чого Стрижавська селищна рада позбавлена можливості отримувати плату за користування майном. Вартість майстерні зі спорудами, згідно зі звітом про незалежну оцінку майна від 31.03.2011, визначена в розмірі 94,7 тис. гривень.

Рішенням суду договір оренди розірвано достроково, стягнуто на користь держави заборгованість з орендної плати в сумі 53 тис. гривень та зобов’язано відповідача повернути Стрижавській селищній раді приміщення майстерні зі спорудами.



Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1847