Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2019

У прокуратурі Вінницької області нагородили переможців творчого конкурсу студентських робіт (фото)

Сьогодні, 1 лютого, у прокуратурі Вінницької області відбулось нагородження переможців другого щорічного конкурсу творчих робіт на теми прокурорсько-слідчої діяльності, організованого Генеральною прокуратурою України та Міністерством освіти і науки України в рамках спільного наказу від 13.10 2017.
У конкурсі взяли участь 26 студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю "Право", з роботами у виді презентацій, творів, відео та віршів на тему: "10 кроків прокурора до подолання корупції". Зазначимо, що усім творчим роботам притаманні ґрунтовність у підході до висвітлення теми і належний рівень правових знань. Колегіальним рішенням комісія визначила трьох переможців. Ними стали - студенти Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету Юлія Мисак, Вінницького коледжу менеджменту Мирослава Тихонюк та Вінницького Національного аграрного університету Євгеній Вакар.

З перемогою студентів привітав   прокурор області Вячеслав Соколовий. "Нам дуже цікава думка та конструктивна критика з боку людей, які не працюють в нашій системі, щодо недоліків у прокурорській роботі і реальні шляхи вирішення проблем, - наголосив очільник відомства, - Ми візьмемо до уваги в роботі ваші ідеї та  пропозиції."

Вячеслав Соколовий вручив переможцям дипломи та подарунки.

В урочистостях взяли участь секретар комісії з оцінки творчих робіт студентів, прокурор управління прокуратури Вінницької області Олег Михайлина, завідувач сектору вищих навчальних закладів науки та інтелектуальної власності Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Андрій Клапоущак та представники вищих навчальних закладів переможців конкурсу - декан факультету менеджменту та права Вінницького Національного аграрного університету, доктор юридичних наук, професор Ольга Мельничук, заступник декана факультету економіки, менеджменту та права Вінницького торговельно-економічного інституту Київського національного торговельно-економічного університету, кандидат юридичних наук Ірина Білоус,  методист Вінницького коледжу менеджменту Юлія Головкіна.
          

          

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2578