Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2019

На Вінниччині викрито незаконне зберігання 13 тис. літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, які планувалось збути жителям області (фото)

Прокуратурою Вінницької області спільно з ГУ ДФС у Вінницькій області, в рамках кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, викрито на території м. Вінниці місце зберігання великої кількісті фальсифікованих алкогольних напоїв - горілки.

Так, під час проведення санкціонованого обшуку складських приміщень, виявлено та вилучено 22 тис.100 скляних пляшок, ємністю 0,5 літра кожна та 1 тис. 400 скляних пляшок, ємністю 0,25 літра заповнених фальсифікованої алкогольною продукцією із явними ознаками підробки марок акцизного податку.

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного зберігання, розповсюдження значених підакцизних товарів.

Довідково: за вчинення вказаного злочину передбачено покарання у виді штрафу в розмірі до 170 тис. грн.  з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів

  

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2527