Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.01.2019

За незаконну передачу земельної ділянки землевпорядник відповідатиме у суді

Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області приділяється особлива увага законності використання земель державної та комунальної власності.

Так, за належного процесуального керівництва місцевої прокуратури  ходу досудового розслідування кримінального провадження установлено, що землевпорядник однієї з сільських рад Могилів-Подільського району, в приміщенні сільської ради, у своєму службовому кабінеті,  здійснив підроблення офіційних документів, які в подальшому використані для незаконного надання земельної ділянки, площею 0,1507 га та вартістю         38 тис. гривень, у власність одному з жителів села.

Зазначеному землевпоряднику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 366 КК України.

Обвинувальний акт скеровано до суду.

Довідково: ч. 1 ст. 366 КК України - складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення офіційних документів, - караються штрафом до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 
 

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2157