Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.01.2019

На Віннниччині, за втручання прокуратури, припинено діяльність нелегального автогазозаправного пункту (фото)

Жмеринською місцевою прокуратурою Вінницької області продовжується робота з координації правоохоронних та контрольних органів по виявленню та протидії функціонуванню нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів.

Як повідомив керівник Жмеринської місцевої прокуратури Олександр Гуцол, місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому місцевою прокуратурою за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 272 КК України за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (реалізації без відповідних дозволів скрапленого газу-пропану) АГЗП в м. Жмеринка, що створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків, що функціонування даного АГЗП, здійснюється без відповідних дозвільних документів, а тому його діяльність, за втручання місцевої  прокуратури, припинена.

На даний час проводиться комплекс слідчих (розшукових) дій з метою встановлення осіб, причетних до вчинення злочину, та усіх обставин кримінального правопорушення.

                                                  
Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2002