Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2018

За принципової позиції прокуратури Вінницької області посадовця, якому оголошено про підозру у систематичному одержанні неправомірної вигоди, взято під варту

Як уже повідомлялось раніше, під процесуальним керівництвом прокуратури області управлінням Служби безпеки України у Вінницькій області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо трьох посадовців «Жмеринської дирекції залізничних перевезень» регіональної філії  «Південно-Західна залізниця ПАТ «Українська залізниця», яким оголошено про підозру у систематичному одержанні неправомірної вигоди.

За результатами внесеного у справі клопотання про взяття під варту одного з підозрюваних, із визначеним розміром застави у розмірі одержаної неправомірної вигоди, Вінницьким міським судом ухвалено рішення відмовити прокурору у задоволенні клопотання та обрати підозрюваному нічний домашній арешт.

Не погодившись із законністю такого рішення, прокуратурою Вінницької області внесена апеляційна скарга. За результатами її розгляду, із врахуванням доведених обставин справи та принципової позиції прокурора, Вінницьким Апеляційним судом скаргу прокурора задоволено, підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із визначенням розміру застави у розмірі одержаної неправомірної вигоди (обчислюється у сотнях тисяч гривень) та взято під варту із зали суду.

Наразі досудове розслідування у провадженні триває, проводиться комплекс слідчих дій, направлений на завершення досудового розслідування із скеруванням провадження з обвинувальним актом до суду.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1982