Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.11.2018

На Вінниччині закрито ще дві нелегальних автозаправки (фото)

Калинівською місцевою прокуратурою Вінницької області, спільно з Хмільницьким ВП ГУНП у регіоні, вживаються скоординовані заходи, спрямовані на припиненні нелегальної діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території  Хмільницького району.
Зокрема, під час досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 273 КК України (порушення правил безпеки на вибухонебезпечних підприємствах або вибухонебезпечних цехах), за процесуального керівництва Калинівської місцевої прокуратури,  правоохоронцями, під час проведення санкціонованих оглядів припинено діяльність 2 автомобільних газозаправних пунктів через які здійснювався відпуск зріджених вуглеводневих газів на території м. Хмільник без належних дозвільних документів, у тому числі дозволів на виконання робіт з підвищеною небезпекою та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Наразі, за рішенням суду, на зазначені автомобільні газозаправні пункти накладено арешт та заборонено використання і розпорядження даними АГЗП з метою недопущення подальшої експлуатації, яка в свою чергу створює загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків, а також відчуження, приховування, знищення, що може перешкодити кримінальному провадженню.

     
Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2220