Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2018

Прокуратура захистила права Калинівської міської ради

Північно – західним апеляційним господарським судом  залишено в силі рішення господарського суду Вінницької області у справі за позовом Калинівської місцевої прокуратури Вінницької області, яким підприємця зобов’язано сплатити до бюджету 59 тис. гривень збитків, завданих місцевому бюджету внаслідок неодержання доходів за час тимчасового невикористання земельної ділянки.

Так, Калинівською місцевою прокуратурою виявлено, що після реєстрації права власності на нерухоме майно  фізичною особою - підприємцем договір оренди на земельну ділянку під об’єктом нерухомості та прилеглу територію не укладено, земельна ділянка площею 0,11 га, у м. Калинівка, використовується за відсутності правовстановлюючих документів, право на земельну ділянку не оформлено, технічну документацію упродовж п'яти років не виготовлено.

За таких обставин, порушено право Калинівської міської ради на одержання прибутку, який був би отриманий за умови своєчасного і належного оформлення відповідачем права користування земельною ділянкою.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2444