Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2018

У Бершаді правоохоронці затримали наркодилера

Бершадською місцевою прокуратурою Вінницької області, спільно з Бершадським ВП ГУНП у Вінницькій області, систематично вживаються заходи щодо виявлення фактів незаконного обігу наркотичних речовин на території району.

Так, під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатого за ч.2 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), слідчим відділом Бершадського відділу поліції, за процесуального керівництва Бершадського місцевої прокуратури, за результатами проведення негласних слідчих (розшукових) дій у м. Бершадь, під час збуту наркотичних речовин, затримано 17 річного місцевого мешканця, у якого під час особистого обшуку виявлено наркотичну речовину (канабіс) та грошові кошти, які він отримав за збут наркотиків.

На даний час зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого за ч.2 ст.307 Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2682