Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2018

Розповсюджувач "елітних" наркотиків понесе покарання

Вінницькою місцевою прокуратурою передано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням молодого хлопця у придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах.

За версією сторони обвинувачення, задля отримання додаткового заробітку зловмисник суміщав роботу «ді-джея» у кількох популярних розважальних закладах обласного центру із розповсюдженням серед відвідувачів різноманітного "дурману", пропонуючи заборонені засоби на будь-який смак.

Наприкінці літа поточного року правоохоронцями затримано фігуранта із рекордною партією наркотиків та психотропів. Серед вилученого при затриманні – майже кілограм канабісу, а також "елітні" психотропні речовини новітніх модифікацій – "FUBINACA", "PVP" (так звані "солі"), тенамфетамін, "ЛСД" тощо.

Для прикладу, обсяг вилучених "солей" майже вдесятеро перевищує встановлений законодавством особливо великий їх розмір, тенамфетаміну – втричі, "ЛСД" - в понад десять разів.

Після затримання чоловікові повідомлено про підозру та за клопотанням правоохоронців його поміщено під варту.

Тепер його долю вирішуватиме колегія суддів. В разі доведення винуватості у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, "ді-джеєві" загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2000