Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2018

Наркоторговці постануть перед судом

Раніше повідомлялося про викриття правоохоронцями Вінниччини організованої злочинної групи, члени якої налагодили масштабний незаконний збут наркотичного засобу метадону на території м. Вінниці. Загальна кількість вилучених правоохоронцями під час оперативних закупок та обшуків наркотичних засобів становить близько 1000 визначених добових доз.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершене та прокуратурою Вінницької області направлено до суду обвинувальні акти відносно 5 осіб за обвинуваченням у вчиненні тяжких та особливо тяжких злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, у тому числі з кваліфікуючою ознакою - вчинення злочину організованою групою.

Усім членам організованої групи обрані запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із визначенням значних розмірів застави. Крім того, з метою забезпечення можливої конфіскації майна, за ініціативою прокурорів, накладено арешт на будинок та 2 автомобілі підозрюваних.
У випадку доведення вини в суді, членам організованої групи загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2057