Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.11.2018

За підозрою в організації вчинення розбійного нападу на вагітну жінку, затримано 32-річного мешканця Черкаської області

Нагадаємо, напад стався ввечері, 27 жовтня. До приміщення притулку для тимчасового перебування осіб, які пережили гендерно зумовлене насильство, погрожуючи вахтеру пістолетом, проникло двоє чоловіків в масках та нанесли тілесні ушкодження 26-річній вагітній жінці. Заволоділи трьома мобільними телефонами та втекли на  автомобілі.

Правоохоронці оперативно затримали одного із зловмисників, йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Завдяки злагодженій роботі прокурорів, слідчих та оперативних працівників, затримано ще одного підозрюваного.

Вчора, 6  листопада, поліцейські Вінницького районного відділення поліції та управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області, затримали 32-річного мешканця Черкащини, за підозрою в організації вчинення розбійного нападу на соціальний заклад, внаслідок чого постраждала вагітна жінка. 

Наразі, за процесуального керівництва прокурорів управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Вінницької області, підозрюваному, в організації даного злочину, готується підозра, після вручення якої, буде внесено до суду клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Довідково: ч. 3 ст. 187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна)


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2488