Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.10.2018

На Вінниччині затримано керівника Липовецької дільниці Гайсинського відділення ПАТ "Вінницягаз" під час отримання неправомірної вигоди (фото)

Вінницькою місцевою прокуратурою, в ході здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 4 ст. 368-4 КК України, за оперативного супроводження співробітників Управління захисту економіки ГУ НП в області задокументовано злочинну схему вимагання та одержання  неправомірної вигоди посадовими особами Липовецької дільниці Гайсинського відділення ПАТ "Вінницягаз".

Так, сьогодні, 17 жовтня, прокурором та оперативними співробітниками УЗЕ у Вінницькій області "на гарячому" затримано керівника цієї дільниці, який вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 12 тис 500 гривень від жительки смт Турбів Вінницької області за внесення та погодження змін до документації із газопостачання, а також непритягнення до відповідальності за порушення законодавства та відновлення газопостачання.


На даний час  фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України та вирішується питання про оголошення йому  підозри й обрання запобіжного заходу у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368-4 КК України.

                                 

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 3498