Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2018

На Вінниччині корупціонера засуджено до покарання

Могилів-Подільська місцева прокуратура Вінницької області, здійснюючи процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, забезпечено проведення швидкого та ефективного досудового розслідування та в подальшому підтримання державного обвинувачення в суді щодо вчинення корупційного правопорушення службовою особою ДУ "Могилів-Подільська виправна колонія № 114".

Зокрема, як повідомлялося раніше, 17 серпня 2018 року, після отримання неправомірної вигоди в сумі 3 тис грн за передання засудженому, що відбуває покарання в установі виконання покарань, заборонених для використання предметів, затримано, у порядку ст. 208 КПК України, службову особу ДУ "Могилів-Подільська виправна колонія № 114".

Менше ніж за місяць завершено досудове розслідування у даному кримінальному провадженні та скеровано до суду обвинувальний акт з угодою про визнання винуватості щодо вчинення вказаною службовою особою кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України.

За результатами розгляду судом обвинувального акту з угодою про визнання винуватості, службовця виправної колонії визнано винним у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 368 Кримінального кодексу України і призначено покарання у виді штрафу в розмірі 18 тис 700 грн з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з організаційно-розпорядчими функціями строком 1 рік 6 місяців, а також конфісковано в дохід держави п’ять мобільних телефонів та 3 000 грн.

 
Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2648