Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2018

За надання неправомірної вигоди правоохоронцю, жінці повідомлено про підозру

Прокуратурою Вінницької області спільно із працівниками Вінницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України та працівниками слідчого управління Головного управління Національної поліції у Вінницькій області задокументовано факт надання мешканкою однієї із областей  неправомірної вигоди у розмірі 300 доларів США керівнику одного із слідчих відділень  поліції за не проведення останнім слідчих дій та закриття кримінального провадження відносно третьої особи.

Правопорушницю затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Сьогодні, 30 серпня, особі яка надавала неправомірну вигоду,  повідомлено про  підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369  КК України та до Вінницького міського суду  скеровано клопотання щодо обрання їй запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Довідково: Згідно ч. 3 ст. 369 КК України (надання службовій особі, яка займає відповідальне становище, неправомірної вигоди, за вчинення такою службовою особою в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища),  передбачена відповідальність у виді передбачає відповідальність у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до десяти років з  конфіскацією майна або без такої.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2453