Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2018

З Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України! (фото)

Атмосфера справжнього свята панували у прокуратурі Вінницької області на урочистостях, присвячених Дню Державного Прапора України та Дню Незалежності України.

Ця дата втілює в собі давнє прагнення нашого народу до свободи та самовизначення. І саме прапор став символом незалежності, слави й відродження України. Під цим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність.

Привітав усіх із святом та вручив відзнаки Генерального прокурора України та Подяки прокурора області Вячеслав Соколовий.

Вітаючи колег, очільник відомства наголосив, що цей день навіки увійшов в історію України золотою сторінкою її біографії, започаткував нову епоху в житті народу, законодавчо закріпив його вікові демократичні прагнення до національного від¬родження, духовної свободи, економічного зростання, культурного піднесення. День Незалежності в серцях українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності.

Нині Україна проходить чи не найважче за часи своєї незалежності випробування – випробування на єдність та територіальну цілісність. Але наш народ  сильний, бо ми згуртовані. Ми захистимо наше право вільно жити на своїй Богом даній землі!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора і Днем незалежності України!

Нехай не вичерпується джерело вашої віри, надії і любові до рідної землі, енергії і впевненості у власних силах.

Від усього серця бажаю мирного неба, благодаті, злагоди та душевної величі.

Слава Україні!

 

      

      

                                                                              

 

кількість переглядів: 2232