Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.08.2018

За вбивство найближчих 11 років чоловік проведе у тюрмі

Могилів-Подільською місцевою прокуратурою Вінницької області підтримано обвинувачення у розгляді Чернівецьким районним судом кримінального провадження по обвинуваченню 40-річного чоловіка в умисному вбивстві 21-річного хлопця.

У ході судового розгляду обвинуваченням повністю доведено вину чоловіка, який у 2017 році, у дні святкування «Івана Купала», перебуваючи поблизу залізничної станції в смт. Рудниця Піщанського району, на підставі раптово виниклого конфлікту, вдарив ножем у грудну клітину місцевого жителя, від якого останній помер на місці події. У подальшому, з метою уникнення від відповідальності, зловмисник зник з місця події. Проте, за результатами проведених правоохоронними органами слідчих та розшукових заходів, у жовтні 2017 року, був затриманий у Кіровоградській області.

Судовий розгляд вказаного кримінального провадження тривав майже пів року й за його результатами суд визнав винним обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. З урахуванням часткового визнання ним вини, призначив покарання у виді 11 років позбавлення волі з яким прокуратура погодилась. Тепер у засудженого є достатньо часу подумати про свій жорстокий вчинок, який позбавив життя іншої людини.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2213