Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2018

Керівнику експертної установи, якого викрили під час отримання 500 доларів неправомірної вигоди, повідомлено про нові епізоди злочинної діяльності

Нагадаємо, що 8 червня 2018 року, "на гарячому" правоохоронцями Вінниччини було затримано начальника однієї із експертних установ області, який вимагав та отримав неправомірну вигоду від своєї підлеглої у розмірі 500 доларів США за невжиття мір щодо її звільнення із займаної посади.

Вінницьким міським судом 11.06.2018 його було відсторонено від посади строком на два місяці та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з правом внесення застави.

У подальшому, в ході досудового розслідування, слідчими   встановлено, ще ряд фактів вимагання та отримання останнім неправомірної вигоди за вирішення питань щодо пришвидшення проведення експертиз, розтину трупів та видачі лікарських свідоцтв про смерть. 
Крім того, встановлено ряд фактів розтрати та заволодіння останнім за допомогою підлеглих працівників ввірених йому бюджетних коштів. 

З урахуванням зібраних доказів, Вінницькою місцевої прокуратурою спільно з слідчим відділом Вінницького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Вінницькій області, останньому повідомлено про зміну раніше повідомленої підозри та про нову підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 191 та ч. 3 ст. 368 КК України. 

На разі у кримінальному провадженні проводяться слідчі дії.

Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2142