Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.08.2018

Вінницькою місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно ще однієї особи, яка пропонувала та надала неправомірну вигоду працівникам поліції

Вінницькою місцевою прокуратурою, з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів, скеровано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням жителя Калинівського району, який запропонував та дав неправомірну вигоду правоохоронцям.

37-річний чоловік переслідував мету уникнути відповідальності за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 122 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Він пізнім червневим вечером, перебуваючи на узбіччі перехрестя вулиці Мечникова та Хмельницького шосе в м. Вінниці, неодноразово висловив пропозицію двом інспекторам Управління патрульної поліції у Вінницькій області, про надання неправомірної вигоди та в подальшому  передав гроші  за не притягнення його до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 122 КУпАП (Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

Довідково: ч. 1 ст. 369 КК України передбачено покарання у вигляді штрафу від п’ятисот до семисот п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.


Прес-служба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 2203